Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

BEGUDA D’ ANACARDS AMB Thermomix®

30 abril 2018
30 abril 2018
Categoría:



Aquesta és una de les moltes begudes vegetals que podem preparar amb el Thermomix® . Per mi, la millor! És un regal per la seva facilitat d’ elaboració, pels seus nutrients i no te cap tipus de pèrdua ja que al no fer falta colar-la ens ho prenem tot. Els anacards són rics ens proteïna, una excel•lent font de magnesi, fòsfor, potassi, ferro, calci, coure. Els seus greixos són, majoritàriament, insaturats per tant saludables. I també és una bona font de vitamines E i del grup B.


La recepta és molt simple ja que al fer-la tu et permet personalitzar-la amb el gust que més t’ agrada (canyella, vainilla, gingebre, ...). Al ser totalment natural fa que la seva conservació sigui molt limitada, t’ aconsello que ajustis la recepta a la quantitat que podràs consumir en 2 o tres dies. Prova-la i gaudeix!


Ingredients:


150 g d’ anacards naturals


800 g d’ aigua filtrada



Elaboració:


1. Deixem els anacards en remull unes 8 hores. Els esbandim fins que ens quedi l’ aigua neta i els posem dins el vas del Thermomix® .


2. Afegim 400 g d’ aigua filtrada i triturem 2 min/vel 10.


3. Afegim la resta de l’aigua i barregem 20 seg/vel 5-10.


4. Servim. La podem guardar en un recipient hermètic (si és de vidre millor) màxim 2-3 dies a la nevera.

Solicita demostración
30 abril 2018