SUÏSSOS / SUIZOS

#Masas, panes y repostería 09 marzo 2020


Holaaa!!


Avui comencem amb una confessió.  El postre que us presento avui, és  un dels millors  sinó el millor "brioix" que he provat mai.


Un deliciós brioix de nom Suís, fet amb llet, mantega, farina, i algún ingredient més,  que fa d'aquest dolç,  un brioix exquisit. 


Nosaltres hem anat més enllà i l'hem farcit de xocolata. A la recepta no ho indica, però hem fet aquesta petita variació,  i creieu-me, us ho recomano. Si no us agrada la xocolata  i podeu posar crema, o algún farcit que us agradi més.  


Però tornem a aquets petit plaer anomenat Suís.  És d'una textura esponjosa,  fresc, dolç,  suau i amb un gust increibalment bo.


Es pot degustar com a postre, o esmorzar i sucar-ho a la llet, com més us agradi, o simplement agafen un i mossega'l. Però ja us dic ara ,que el menjeu com el menjeu, no deixarà indiferent a  ningú. 


Creieu-me i proveu de fer-lo amb la vostre Thermomix® .  Petits i grans se'n llaparan els dits.


Salut!! 


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r252145


Holaaaa!!!


Hoy empezamos con una confesión.  El postre que os presento hoy,es un de los mejores sino el mejor briox que he probado nunca.


Un delicioso brioix de nombre, Suizo, hecho con leche, mantequilla,  harina y algun ingrediente más, que hace de este dulce un brioix esquisto. 


Nosotros hemos ido más allá y lo hemos rellenado de chocolate. En la receta no lo indica, pero hemos hecho esta pequeña variación y creerme,  os lo recomiendo. Si no os gusta el chocolate le podéis poner crema o algún relleno que us guste más. 


Pero volvamos a este pequeño placer de nombre Suizo. Es de una textura esponjosa, fresco, dulce, suave y con un gusto increíblemente buenísimo. 


Se puede comer como postre, o como desayuno mojado en la leche, como más os guste, o simplemente cojer uno i morderlo. Pero ya os digo ahora que lo comais como lo comais,  no dejará indiferente a nadie.


Creerme y probar de hacerlo con vuestra Thermomix® .  Niños y mayores se chuparan los dedos.


Salut!!!


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r252145