NO PODRAN AMB NOSALTRES / NO PODRÁN CON NOSOTROS

#Noticias Blog 28 marzo 2020Hola amics!!!!1


Ara que estem tots a casa, és el millor moment per treure el millor partit possible a la nostre Thermomix® .  Intenteu fer i esbrinar coses que abans no feieu , potser per falta de temps. Recordeu que la vostre Thermomix®   ofereix la possibilitat de fer una llista de la compra de totes les seves receptes. Per altre banda també us podeu confeccionar un menú setmanal dins la mateixa Cookidoo. 


Per altre banda, i  per tal de facilitar-vos la  compra d'una Thermomix® ,  nosaltres seguim aquí al peu del canó. Podeu contactar amb nosaltres a través de les diferents plataformes que us ofereix Thermomix® i jo mateixa. 


A través d'aquest bloc, o via telefònica o bé  per mail, i ara també per videotrucada. Nosaltres us respondrem i us farem arribar la vostre Thermomix® a casa el més aviat possible. 


I recordeu que tots els que ja teniu Thermomix® i soliciteu una demo via videotrucada, tindreu 3 mesos de Cookidoo gratuïts.  


Gràcies, cuideu-vos i molta força.  


SORTIREM D'AQUESTA AVIAT I MÉS FORTS!!!


Hola amigos!!!


Ahora que estamos todos en casa , es el mejor momento para sacarle el mayor partido a vuestra Thermomix® .  Intentar averiguar y hacer cosas que antes no haciais, seguramente por falta de tiempo. Recordar que vuestra Thermomix® os ofrece la posibilidad de hacer la lista de la compra de todas sus recetas. Por otra parte también os podéis confeccionar un menú semanal dentro de la misma cookidoo.


I para facilitaros la compra de una Theremomix, nosotros seguimos al pie del cañón.  Podéis contactar con nosotros a través de las  diferentes plataformas que os ofrece Thermomix® y yo misma. 


A través de este blog, vía telefónica,  vía mail y ahora también  a través de videollamada. Nosotros te responderemos i os haremos llegar vuestra Thermomix® a casa lo antes posible. 


I recordar que todos los que teneis Thermomix®   i soliciteis una Demo a través de una videollamada, tendréis 3 meses de cookidoo gratis.  


Gracias, cuidaros  y mucha fuerza.


SALDREMOS DE ESTA PRONTO Y MUCHO MÁS FUERTES!!!!!