COCA DE QUART / BIZCOCHO DE CUARTO

#Postres y dulces 12 febrero 2020

 


Holaaaaa!


Avui us presentem una de les coques preferides de la nostre família. Agrada a petits i grans i la fem tot sovint per berenar,esmorzar o per quant ens ve de gust!!! 


Molt senzilla de fer, ens recorda a la coca que ens compraven els nostres pares quant érem petits a la fleca del poble.


Pels que diuen que cuinar amb la Thermomix® no és igual que fer- ho de forma tradicional,  aquí us deixem aquesta imatge d'una coca feta per nosaltres aquesta mateixa tarda perquè ho jutjeu vosaltres mateixos. 


A nosaltres ens transporta a la nostre infantesa, i als nostres fills els hi encanta, seguint així una tradició gustativa increïble.


Us deixem l'enllaç perquè us animeu a fer-la. Una coca boníssima i molt ràpida de fer.


Salut!!


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r539462


Holaaaa!!


Hoy os presentamos uno de los bizcochos preferidos de nuestra familia.  Gusta a pequeños y mayores y la hacemos a menudo para merendar, desayunar o simplemente cuando nos apetece. 


Muy senzilla de hacer, nos recuerda al bizcocho que nos compraban nuestros padres cuando éramos pequeños en la panadería del pueblo.


Para los que dicen que cocinar con la Thermomix® no es igual que hacerlo de manera tradicional, aquí os dejo esta imagen de este bizcocho echo por nosotros esta misma tarde para que juzguéis vosotros mismos.


A nosotros nos transporta a nuestra infancia,  y a nuestros hijos les encanta, siguiendo así una tradición gustativa increíble. 


Os dejamos este enlace para que os animéis a hacerla. Un bizcocho buenísimo y muy rapida de hacer.


Salut!!


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r539462