TRINXAT DE CERDANYA AMB Thermomix® PUIGCERDÀ

#Verduras, hortalizas y ensaladas 22 junio 2018


Aquí teniu una Recepta boníssima del Trinxat de Cerdanya , si encara no l'heu probat de fer; aqui teniu els ingredients i la elaboració:


INGREDIENTS:-



  • 750 gr. de Col Verda d'hivern tallada en trossos regulars

  • 70 gr. d'oli oliva verge

  • 2 o 3 dents d'all

  • 150 gr. de cansalada virada de porc Ibèric tallada a dauets

  • 100 gr. d'aigua

  • 1 cullaradeta de sal

  • 500 gr. de patates tallades en trossos petits

  • Unes rodalles de botifarra negre ( Obcional ) o uns brots d'esparrecs .


ELABORACIÓ :



  1. Trossejar la col 8 seg /vel 4 , en dues tandes de 375 gr. cadescuna i reservar en un mateix bol.

  2. Posar en el Vas l'oli i programar 3 min / 120º / vel 1

  3. Incorporar els alls pelats i programar 3 seg / vel 5. Amb l'espatula, baixar els ingredients al fons del Vas.

  4. Afegir la cansalada i programar 5 min / 120º / vel 1. Si la volem mes roseta podem aumentar 2 min.

  5. Incorporar la col, l'aigua i la sal , programar 5min / varoma / vel 1. Remenar una mica.

  6. Afegir les patates i programar 25 min / varoma / vel 1.


Ja el tenim, un Trinxat, Gustós, Típic, Fàcil, i Bonissim .!!!


BON PROFIT.