Thermomix® Lleida

Roser Gomez Sadurni

<h2>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  </h2> <p>Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .</p> <p>Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.</p> <p>Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .</p> <p>És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.</p> <p>Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.</p> <p>Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.</p> <p>El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.</p> <p>Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.</p> <p></p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

TRINXAT DE CERDANYA AMB Thermomix® PUIGCERDÀ

22 junio 2018
22 junio 2018


Aquí teniu una Recepta boníssima del Trinxat de Cerdanya , si encara no l'heu probat de fer; aqui teniu els ingredients i la elaboració:


INGREDIENTS:-



  • 750 gr. de Col Verda d'hivern tallada en trossos regulars

  • 70 gr. d'oli oliva verge

  • 2 o 3 dents d'all

  • 150 gr. de cansalada virada de porc Ibèric tallada a dauets

  • 100 gr. d'aigua

  • 1 cullaradeta de sal

  • 500 gr. de patates tallades en trossos petits

  • Unes rodalles de botifarra negre ( Obcional ) o uns brots d'esparrecs .


ELABORACIÓ :



  1. Trossejar la col 8 seg /vel 4 , en dues tandes de 375 gr. cadescuna i reservar en un mateix bol.

  2. Posar en el Vas l'oli i programar 3 min / 120º / vel 1

  3. Incorporar els alls pelats i programar 3 seg / vel 5. Amb l'espatula, baixar els ingredients al fons del Vas.

  4. Afegir la cansalada i programar 5 min / 120º / vel 1. Si la volem mes roseta podem aumentar 2 min.

  5. Incorporar la col, l'aigua i la sal , programar 5min / varoma / vel 1. Remenar una mica.

  6. Afegir les patates i programar 25 min / varoma / vel 1.


Ja el tenim, un Trinxat, Gustós, Típic, Fàcil, i Bonissim .!!!


BON PROFIT.

Solicita demostración