PROMOCIÓ PUIGCERDÀ XEC REGAL, DEMO VIRTUAL PERIODE DE CONFINAMENT A CASA

#Noticias Blog 31 marzo 2020


Hola, que tal ? 


Bon dia a tothom !!


Degut a la situación tant especial que estem visquent ara, desde Thermomix® , estem creant novas propostes perquè aquests dies pogueu coneixer  virtualment, tot el que ofereix  la cuina Thermomix® ;  els modes de cocció , la preparació de diferents receptes , també;  sugeriments, trucos , etc . Perquè aquests dies, pogueu estar ocupats i pogueu treure el máxim partit al nostre Thermomix® !!


En aquests moments de confinament , desde les nostres cases, estem fent la nostra feina telematicament, per tal de poder asesorar-vos en tot el que us faci falta.


Ara tenim molt de temps, per dedicar a la cuina de Thermomix® .


En el nostre Equip, de Thermomix® , estem fent Demostracions virtuals, per tal de que pogueu coneixer Thermomix® i a la vegada, nosaltres continuem fent la nostra feina,  el millor posible.


A Partir d'avui dia 14 d'abril, tenim una promoció per a Tú.


La nostra Empresa;  ofereix als clients que ens faciliteu un contacte ( pot ser; un amic, germà, veí, ) etc. Una tarjeta regal de 30€ per comprar-te el que vulguis en la tenda online de Thermomix® , lliure de gastos d'enviament.


Podeu comprar desde.... un rodillo, un tapet de treball de silicona,  uns vols d'acer inoxidable, un recipient per coure el pa,  tenim un munt d'accesoris per aquest valor i  si teniu aquesta tarjeta , ho podeu conseguir gratis!!


No es necessari que el contacte que em passeu, la compri ( si la compra millor per mi, però ara el que es interessant, es que pogueu conseguir, la vostra targeta)  l'únic que volem, es fer arribar a tothom els abantatges de cuinar amb Thermomix® .


Contacta en mi i t'explicare com fer-ho.


Moltes Gràcies per estar aquí i per les vostres recomanacions !!


Tú, ets la nostra millor garantia .


Continuem treballant per donarte el millor servei desde casa.


#joemquedoacasa