PASTEL DE PATATA AMB Thermomix® ( PUIGCERDÀ )

#Verduras, hortalizas y ensaladas 04 septiembre 2018


HOLA, QUE TAL?


US PRESENTO UNA RECEPTA MOLT SENZILLA I FÀCIL DE PREPARAR QUE DE BEN SEGUR...LA REPETIREU .  


PASTEL DE PATATA


INGREDIENTS :


120 gr. de ceba tallada a quarts.


6-7 branquetes de julivert.


80 gr. d'olives sense pinyol.


500 gr. d'aigua.


700 gr.de patates tallades en trocets de 2cm. aproximadament.


50 gr. de mantega.


1 iogut greg ( 125 gr. )


40 gr. de maionesa.


20 gr. de mostaza de dijon.


3 ous.


1/2 cullaradeta de sal.


1-2 pessic de pebre negre.


ELABORACIÓ


1. Posem al Vas : la ceba, el julivert i les olives. Trocejar 3seg / vel 5, retirar a un bol i reservar.


2. Posar els 500gr. d'aigua al Vas , introduir el cistellet i posar les patates. Programar 30min / Varoma / vel 2. Amb l'ajuda de l'osca de la Espátula, extraiem el cistellet i reservem. Buidem el Vas


3. Preescalfem el forn a 180ºC. Untem amb la mantega una font de forn. Aprox. 30 x 20 cm.


4. Posem al Vas la mantega, el iogurt, la maionesa, la mostaza, els ous, la sal i la pebra, barregem 20 seg/vel 4. 


5. Coloquem la papallona en les fulles del Thermomix® , afeixim les patates del cistellet i triturem, 20seg / vel 4. Retirem la papallona i afagirem al Vas el preparat de la ceba, olives i julivert. Remanem amb l'Espatula i aboquem a la font de forn preparada.


6. Forneixem de 35 a 40 minuts ( 180º ) Retirem del forn i empolvorem amb una mica de julivert i formatge ratllat. Tallem a porcions i servim.


Bon Profit !!