advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Roser Gomez Sadurni

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Comprar Thermomix®

FRICANDÓ EN Thermomix® -PUIGCERDÀ-AMB CREMALLOLES DE CERDANYA

29 June 2021
29 June 2021
Categoría:


FRICANDÓ


US PRESENTO UNA RECEPTA TÍPICA DE MUNTANYA  QUE LA FEM MOLT SOBINT A CERDANYA I QUE ESPERO QUE US AGRADI !!


INGREDIENTS :


- 1 KILO DE CARN TALLADA A 1CM DE GRUIX, A SER POSIBLE DE LA LLATA DE VEDELLA


- FARINA PER ARREBOSSAR


- OLI PER SEGELLAR LA CARN


- ( PAELLA ANTIADHERENT )


- PER LA PICADA :


- 30G D'AMETLLES 


- 30G DE NOUS 


- 2 GRANS D'ALL


- 1 GRAPADET DE JULIVERT


- PER EL SOFREGIT:


- 1 CEBA MITJANA ( 100-150GR )


- 2 GRANS D'ALL


- 60GR D'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA 


- 200GR TOMÀQUET TROCEJAT 


- SAL I PEBRE


- 1 CULLAREDETA DE SUCRE ( PER L'ACIDESSA )


- 100GR DE VI BLANC


- 50GR DE BRANDY


- 250GR DE CALDO O AIGUA AMB UNA CULLERADA DE CONCENTRAT DE CARN


- 100GR DE CREMALLOLES SEQUES ( EN REMULL AMB AIGUA TEBIA ) O 300GR DE BOLETS DE TEMPORADA


- COMENZEM ... PER LA PICADA:


- POSEM EN EL VAS TOTS EL INGREDIENTS I PROGRAMEM 6 segons-velocitat 6


RETIREM I RESERVEM


PER EL SOFREGIT:


- POSEM EN EL VAS LA CEBA A OCTAUS, ELS ALLS I L'OLI. TROSSEGEM 5 segons- velocitat 5.


BAIXEM ELS INGREDIENTS AL FONS DEL VAS AMB AJUDA DE L'ESPÀTULA I SOFREGIM 8minuts/120graus/velocitat cullera.


POSEM EL CISTELLET PER COMPTES DEL CUBILETE.


- MENTRES ES FA EL SOFREGIT,SALPEBREM LA CARN I LA ENFARINEM, TRAIENT-LI L'ACCÉS DE FARINA. LA FREGIM, VOLTA I VOLTA PER DORAR-LA.


( RESERVEM )


- AFEGIM AL SOFREGIT EL TOMÀQUET i EL SUCRE I CONTINUEM : 6minuts/120graus/velocitat cullera.


- INCORPOREM EL VI I EL BRANDY 5minuts més/120graus/velocitat 1. MANTENINT EL CISTELET PER EVAPORAR


. POSAREM ELS FILETS DE CARN EN EL VAS, EL CALDO I LES CREMALLOLES ESCORREGUDES O ELS BOLETS TROSSEJATS I CUINAREM 20minuts/varoma/gir invers/velocitat cullera.


- AFEGIREM LA PICADA RESERVADA I PROGRAMEM 6minuts/120graus/gir invers/velocitat cullera.


I....JA ESTÀ !!


-PODEM ACOMPANYAR-LO AMB PATATES DE GUARNICIÓ O ARRÒS !!


ESPERO QUE US AGRADI !!


SI LA FEU D'UN DIA PER L'ALTRE, QUEDA MÉS REPOSADA I TENDRE.


EN COOKIDOO, PODEU TROBAR UNA RECEPTA SIMILAR  :


TERNERA CON SETAS AL BRANDY


GRÀCIES A TOTHOM !!

Solicita demostración
29 June 2021
icon-print-2