advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

AMANIDA DE MARISC I ALVOCAT AMB SALSA FET AMB Thermomix® (BELLPUIG-LLEIDA)

11 April 2018
11 April 2018

Espero que vingui aviat el bon temps i així tenir difents varietats d'amanides.


Avui us en presento una amb alvocat, un ingredient una mica nou a la nostra terra i que si en voleu saber mes d'ell podeu consultar en diferents webs com per exemple les que us enllaço aquí o aquí també .


Aquí passo el procès de la recepta.


INGREDIENTS PER L'AMANIDA:



  • 150gr d'enciam (trossejat)

  • 600gr d'aigua

  • 50gr de ceba tendra

  • 1 alvocat (pelat, sense òs i a trossos)

  • 150gr de llagostins cuits

  • 100gr de pinya a trossejada


INGREDIENTS PER LA SALSA:



  • 250gr d'oli d'oliva

  • 1 ou dur

  • 20gr de ketchup

  • 10gr de Brandy

  • 15gr de suc de toronja

  • 1 ou

  • 1 pessic de sal


PREPARACIÓ DE L'AMANIDA:



  1. Posar al vas l'enciam i l'aigua i trossejar 6seg/V.4. Colar l'enciam amb el cistellet deixant que escorri bé l'aigua i reservar.

  2. Posar la ceba al vas i trossejar 2seg/V.5. Retirar del vas sobre l'enciam.

  3. Posar al vas l'alvocat i trossejar 4seg/V4 . Retirar sobre l'enciam i la ceba i també afegir-hi la pinya. Reservar-ho tot en una salsera.


PREPARACIÓ DE LA SALSA:



  1. Primer pesarem l'oli dins una gerra, i ho farem posant la gerra damunt el vas del Thermomix® , activant la bàscula i segudament posar-hi els 250gr d'oli. Reservar la gerra.

  2. Després posarem l'ou dur dins el vas i trossejarem 2seg/V.4. Retirar del vas i reservar.

  3. Posar al vas el ketchup, el brandy, el suc de toronja i barrejar 3seg/V.5. Retirar i reservar.

  4. Posar l'ou i la sal al vas i programar 1min30seg/T70ºC/V.4, una vefgada acabat tornar a programar 1min/V.5 i anem tirant l'oli que tenim reservat per damunt de la tapa sense treure per res cubilet. Una vegada acabat quedarà feta la salsa, i només caldrà afegir-hi l'ou dur trossejat i la barreja de salses reservades i barrejar-ho tot 5seg/V.4.


Servir l'amandida preparada previament amb la salsa segons el gust. També podeu afergir-hi llavors de chia per decorar.


Pots sol·licitar informació aquí .


Desitjo que us agradi. !!!!



Solicita demostración