Madalenes fetes amb Farina integral d'espelta amb Thermomix® Bellpuig / Lleida

#Postres y dulces 08 abril 2019

Avui he volgut provar les madalenes integrals, i he de dir que m'ha sorprés molt el resultat i a casa també ha agradat moltíssim. 


Us deixo la rcepeta per que la proveu.


Primer prepareu els següents ingredients:


>110gr de sucre


>2 o 3 tires de pell de llimó


>2 ous


>170gr de llet


>120gr d'oli de coco (també pot ser amb oli d'oliva)


>210gr de farina integral d'espelta


>1 sobre de llevat en pols


I ja podeu començar:



  1. Pre-calenteu el forn a 180ºC

  2. Poseu al vas de Thermomix® el sucre i la pell de llimó i polvoritzeu 30seg/V.10

  3. Afegiu-hi els ous i barregeu 2min/T.37ºC/V.5

  4. Despres hi tireu la llet, i l'oli i barregeu 10seg/V.5

  5. Afegiu-hi la farina i el llevat i torneu a barregar 10seg/V.3.

  6. Ara ja podeu repartir la massa dins les càpsules de madalenes fins a unes 3/4 parts de cada càpsula, i també podeu tirar-hi un polsim de sucre per damunt. I ja les podeu fornejar uns 20 minuts a 180ºC.


Una vegada tretes del forn només caldrà esperar que es refredin i ja les podreu servir.


Bon profit !!!