Recepta de "BIZCO-FLAN" amb Thermomix®

#Postres y dulces 07 marzo 2018

Avui una recepta espectacular, per quedar més que be. He de dir que, per la gent que no hem coneix gaire, l'he trobat boníssim. Això ho dic per que a mi els flams mai m'han agradat......Feia molt temps que volia fer aquesta recepta amb Thermomix® i gràcies a la Montserrat de Guissona, que em va passar aquesta recepta la setmana passada, avui m'he decidit a provar-la.


Aqui us en deixo l'elaboració.


Ingredients per el flam:



  • 4 ous
  • 500gr. de llet
  • 120gr. de sucre
  • una cullerada de sucre de vainilla

Ingredients per el bescuit:

  • 3 ous
  • 90gr. de sucre
  • 90gr. de farina

PREPARACIÓ:

  1. Introduïr caramel líquid a un motlle  (motlle que introduïrem dins el recipient varoma)
  2. Posem dins el vas tots els ingredients del flam i barregem 10seg. Vel. 3. Afegirem aquesta barreja dins el motlle amb el caramel.
  3. Posem la papallona a la seva posició i afegim al vas els ous i els sucre del bescuit i programem 5min, 40ºC, Vel.3 . Una vegada acabat el temps, tornem a programar 5min, Vel. 3 (sense temperatura).
  4. Afegim la farina i remenem 4seg, Vel 1. i ho acabem de remenar a poc a poc sense que baixi la barreja, ja que queda molt esponjós. I ho afegim dins el motlle reservat.
  5. Posem el motlle dins el recipient varoma, el tapem amb paper d'alumini i també hi posem uns papers de cuina absorbents, i el tapem amb la tapa del varoma.
  6. Rentem el vas. I afegim 500gr. d'aigua i , amb el recipient varoma a la seva posició, programem 30min, Temperatura varoma, Vel. 1


Aqui us en deixo el resultat . Espero que us agradi tant com a mi!!Rcepta de Feliç dia.