Pa sense gluten amb preparat ECO fet amb Thermomix® a Bellpuig - Lleida

#Masas, panes y repostería 23 enero 2020


Avui comparteixo un pa sense gluten.


Vaig comprar un preparat de farina Eco sense gluten per provar a veure com sortia. Ja n’havia provat altres, però he de dir que aquest em va sorprendre gratament. Per això el vull compartir amb tothom. 


A la foto podeu veure la marca del preparat que vaig comprar i a la part dreta de la foto s’hi veu el resultat de com em va quedar el pa fet a casa. 



Aquí va la recepta.


INGREDIENTS:



  • 500gr d’aigua

  • 25gr de llevat fresc

  • 1 paquet de preparat de 500gr.

  • 1 cullerada de sal

  • 15 gr d’oli


PROCEDIMENT:



  1. Aboqueu l'aigua al vas i calenta 2 min / 37 ° C / vel 1.

  2. Afegiu al got el llevat, la farina, la sal i 15 g d'oli i barregeu 15 seg / vel 6. Inicieu 1minuts / funció pastar 

  3. Traieu la massa del vas i aboqueu-la dins un motlle prèviament sucat amb oli (jo vaig utilitzar un motlle de silicona allargat ).

  4. Tapeu el motlle amb paper film o similar -i damunt també hi vaig posar un drap de cuna-, i deixeu reposar una hora aproximadament (ha de doblar el seu volum).

  5. Per-escalfeu el forn a 200ºC

  6. Quan el forn estigui calent introduiu el motlle amb el pa i fornejeu a 200ºC durant una hora 


Desitjo us agradi !!!


Que tingueu molt bon dia i Bona cuina.