BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › AMANIDA DE MARISC I ALVOCAT AMB SALSA FET AMB Thermomix® (BELLPUIG-LLEIDA)


BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
AMANIDA DE MARISC I ALVOCAT AMB SALSA FET AMB Thermomix® (BELLPUIG-LLEIDA)
11 April 2018Espero que vingui aviat el bon temps i així tenir difents varietats d'amanides.
Avui us en presento una amb alvocat, un ingredient una mica nou a la nostra terra i que si en voleu saber mes d'ell podeu consultar en diferents webs com per exemple les que us enllaço aquí o aquí també .
Aquí passo el procès de la recepta.
INGREDIENTS PER L'AMANIDA:
- 150gr d'enciam (trossejat)
- 600gr d'aigua
- 50gr de ceba tendra
- 1 alvocat (pelat, sense òs i a trossos)
- 150gr de llagostins cuits
- 100gr de pinya a trossejada
INGREDIENTS PER LA SALSA:
- 250gr d'oli d'oliva
- 1 ou dur
- 20gr de ketchup
- 10gr de Brandy
- 15gr de suc de toronja
- 1 ou
- 1 pessic de sal
PREPARACIÓ DE L'AMANIDA:
- Posar al vas l'enciam i l'aigua i trossejar 6seg/V.4. Colar l'enciam amb el cistellet deixant que escorri bé l'aigua i reservar.
- Posar la ceba al vas i trossejar 2seg/V.5. Retirar del vas sobre l'enciam.
- Posar al vas l'alvocat i trossejar 4seg/V4 . Retirar sobre l'enciam i la ceba i també afegir-hi la pinya. Reservar-ho tot en una salsera.
PREPARACIÓ DE LA SALSA:
- Primer pesarem l'oli dins una gerra, i ho farem posant la gerra damunt el vas del Thermomix® , activant la bàscula i segudament posar-hi els 250gr d'oli. Reservar la gerra.
- Després posarem l'ou dur dins el vas i trossejarem 2seg/V.4. Retirar del vas i reservar.
- Posar al vas el ketchup, el brandy, el suc de toronja i barrejar 3seg/V.5. Retirar i reservar.
- Posar l'ou i la sal al vas i programar 1min30seg/T70ºC/V.4, una vefgada acabat tornar a programar 1min/V.5 i anem tirant l'oli que tenim reservat per damunt de la tapa sense treure per res cubilet. Una vegada acabat quedarà feta la salsa, i només caldrà afegir-hi l'ou dur trossejat i la barreja de salses reservades i barrejar-ho tot 5seg/V.4.
Servir l'amandida preparada previament amb la salsa segons el gust. També podeu afergir-hi llavors de chia per decorar.
Pots sol·licitar informació aquí .
Desitjo que us agradi. !!!!