ROTLLET DE CARN PICADA FARCIT DE PERNIL, FORMATGE I OU AMB Thermomix®

#Carnes y aves 03 diciembre 2020

Avui et porto una recepta de carn increïblement bona que és super fàcil de fer.És una idea genial per aquest Nadal i és super versàtil ja que pots omplir-lo del que més t'agradi. Jo avui he optat per pernil, formatge i ou dur.    


Anem amb la recepta !!


Per elaborar-lo necessitarem: 


PER PREPARAR LA CARN DEL ROTLLET



  • 500g de carn picada mixta

  • 1 ou L

  • 2 culleradetes de sal

  • 2 culleradetes d'all en pols

  • 2 culleradetes de julivert picat

  • 1 culleradeta d'orenga

  • 1 pessic de pebre

  • 750g d'aigua per el vapor


PER AL FARCIT


Pots omplir del que vulguis, en el meu cas:



  • Pernil dolç

  • Formatge

  • 4 ous cuits


PREPARACIÓ



  1. Comencem coent els ous: TM6 Traiem 4 ous de la nevera els posem en el nostre Thermomix® , cobrim amb aigua a temperatura ambient i seleccionem el mode cocció d'ous. Seleccionem ous durs. TM5 o anteriors posem al vas 400g d'aigua a temperatura ambient i dins el cistell posem els 4 ous. Programem 13 min / Varoma / vel 1. Si ja tens els ous cuits, salta't aquest pas.

  2.  Posa la carn picada en un bol i la barreja amb l'ou, la sal, l'all, el julivert, el pebre i l'orenga. Reserva

  3. Posa paper film sobre la superfície de treball, estira la carn picada a sobre en forma de rectangle i omple'l amb els ingredients que hagis triat. Enrotlla'l amb el mateix film, prement bé.

  4. Lliga amb unes gometes els extrems del rotllet. Posa'l al varoma i tapa.

  5. Posa l'aigua al vas, posa el Varoma en la seva posició i programa 40 min / Varoma / vel 1.

  6. Marca el rotllet a la paella amb una mica d'oli i serveix-lo acompanyat del que més t'agradi: arròs, pebrot rostit, amanida, ...


T'animo a provar-lo, està boníssim i el pots preparar amb antelació i guardar-lo a la nevera.


Espero que t'agradi el post, moltes gràcies per llegir-me i si t'ha agradat el post no oblidis deixar-me un like al final!! ;) ;) ;)