ROLLS DE SOBRASSADA
#Masas, panes y repostería 21 noviembre 2020
Avui us porto una recepta que és super versàtil i que podem variar a dolç o salat segons amb que decidim omplir!!
Són els rolls!! Avui us els porto amb sobrassada i formatge però podríem omplir-los amb xocolata, amb formatge cremós i salmó, amb pernil i formatge, amb ceba caramel·litzada i bacó, ... imaginació al poder ;)

Anem amb els ingredients per 8-9 raccions:
Massa
- 230 g de llet
- 25 g de llevat premsat fresc
- 30 g d'oli d'oliva verge extra
- 1 ou
- 30 g de sucre
- 220 g de farina de força
- 200 g de farina de blat
- 1 culleradeta de sal
Format i enfornat
- 150-200 g de sobrassada
- 150-200 g de formatge en talls fins o mozzarella
- 5 culleradetes de mantega
- 1 ou batut
Procediment:
- Posa en el got la llet, el llevat, l'oli, l'ou i el sucre i barreja 1 min / 37 ° C / vel 2.
- Afegeix les farines i la sal i inicia 1 min / amasar. Retira la massa del vas, forma una bola i deixa reposar en una safata de forn folrada amb paper d'enfornar i coberta amb un bol gran o amb un drap (15-20 minuts).
- Preescalfa el forn a 180 ° C. Folra amb paper d'enfornar la base i les parets d'un motlle desmuntable de Ø 20 cm.
- Amb un corró, estén la massa donant-li forma rectangular (aprox. 30x40 cm). Cobreix la superfície amb la sobrassada i el formatge i reparteix la mantega. Forma un rotllo començant per la part més ampla. Talla en 8-9 rodanxes i col·loca-les en el motlle preparat. Pinzella la superfície amb ou batut.
- S'enforna durant 25 minuts (180 ° C). Retira del forn i serveix temperat o fred.
T'animo a sorprendre als de casa amb aquests rolls, queden fantàstics i sempre triomfen !!
Si tens qualsevol dubte a l'hora d'elaborar la recepta, o vols sol·licitar la teva demo gratuïta no dubtis a contactar, estaré encantada de solucionar-te qualsevol dubte!!
Si t'ha agradat el contingut deixa'm un like al final ;)
Mil gràcies per llegir-me i passar aquesta estoneta amb mi!!