NOVA EDICIÓ Thermomix® DOLÇ NADAL!!!

#Noticias Blog 17 noviembre 2020

Ja està pròxim el Nadal, una època carregada d'emocions, sentiments, detalls i moments que ens encanta acompanyar amb menjars deliciosos i presentacions i sabors espectaculars,  i Thermomix® ENS OFEREIX DES DEL 17 DE NOVEMBRE FINS AL 9 DE DESEMBRE L'EDICIÓ MÉS ESPERADA !!!!Amb aquesta edició tindràs tot el que necessites per preparar un Nadal especial i gaudir de la cuina amb els teus!!


Aquesta edició està composta per la teva Thermomix® TM6, amb tots els seus accessoris: varoma, cistell, papallona, ​​espàtula, subscripció a Cookidoo® durant 6 mesos,i a més a més,aquests fantàstics complements:  •  Llibre de paper edició Dolç Nadal especial rebosteria amb 120 receptes de dolços per crear molts moments de felicitat amb els teus.

  • 2 mànegues pastisseres de diferents mides, 6 boquilles, 2 adaptadors de filtres, brides de silicona, raspall de neteja i el seu necesser per guardar-ho tot. 

  • 4 motllos individuals desmuntables per a forn i congelador

  • Pinzell silicona en fusta

  • Corró de fusta, balena per estendre 

  • Motlle gran rectangular per transportar les teves creacions. 


Com pots observar inclou uns meravellosos complements que vindran ficats en una meravellosa caixa de metall.


Tot aquest lot de complements està valorat en 185 €. Ara per només 50 € més del preu del teu Thermomix® . 


Emporta't la gran edició Dolça Llar, Dolç Nadal per només 1.349 €


AMB UNA QUOTA DE NOMÉS 32,11€ AL MES I 3 ANYS DE GARANTIA!!!!!!Per a qualsevol consulta i / o per sol·licitar la teva demo clica  AQUÍ


Prepara't ja per gaudir d'un Nadal espectacular amb els teus i amb Thermomix® !!!