MINI PIZZES AL VAPOR
#Cocción en varoma 24 noviembre 2020
No puc deixar de meravellar-me amb Thermomix® !!! La d' "embolics" que em soluciona.
Ja fa uns dies que es va espatllar el forn a casa, el bo és que el meu home els ven, però a casa del ferrer ... cullera de pal !! I mai mes ben dit ...
Bé, el cas és que els nens fa dies que em demanen pizza, doncs avui he provat a fer-les al vapor al Varoma i no vegis quina meravella. Te les recomano moltíssim!! Han quedat super bones i la forma tipus muffin als petits els ha fascinat. Encara no les havien acabat que ja demanaven que els fes més!! Brutaaaals!!!
Aquí et deixo la recepta i t'animo a provar-les !!
INGREDIENTS:
- 80 g de formatge gouda en trossos o mozarella
- 130 g de farina de blat
- 80 g de llet
- 1 culleradeta de llevat químic en pols
- 5 g d'oli d'oliva (i una mica més per greixar)
- 1 - 2 pessics de sal
- 5 g de llevat premsat fresc
- 6 culleradetes de salsa de tomàquet estil casolà (aprox. 90 g)
- 6 pessics d'herbes provençals seques o 6 pessics d'orenga sec
- 700 g d'aigua
PREPARACIÓ
- Greixa generosament amb oli 6 recipientes aptes pel varoma i reserva. Poden ser flameres, ramenquins,...
- Posa al vas el formatge i ratlla 5 seg / vel 6. Retira del vas i reserva.
- Posa al got la farina, la llet, el llevat químic en pols, l'oli, la sal i el llevat premsat i amasa 1 min 30 seg / amasar. Retira del vas i divideix la massa en 6 boles d'aprox. 40 g cadascuna. Col·loca en els recipients greixats i, amb els dits, pressiona lleugerament la massa perquè cobreixi el fons. Afegeix a cada recipient 1 culleradeta plena de salsa de tomàquet estil casolà, escampa les herbes provençals i reparteix el formatge ratllat reservat. Cobreix cada recipient amb film transparent o paper de plata i col·loca'ls al Varoma. Tapa i reserva.
- Posa al got l'aigua, situa el Varoma en la seva posició i programa 30 min / Varoma / vel 2. Retira el Varoma i, amb cura de no cremar-te, desemmotlla passant un ganivet entre la pizza i el motlle.
I ja les tens a punt per gaudir-les!!!! Espero que t'agradin tant com a nosaltres!
*La recepta es de cookidoo, la pots trobar en cuina guiada.
Si tens qualsevol dubte no dubtis en contactar, estaré encantada d'ajudar-te en el que necessitis!!!
Gràcies per llegir-me i compartir amb mi aquesta estoneta! Fins mooolt aviat!!
-------------------------------------------------------------------
Si t'ha agradat el contingut deixa'm un like al final ;)