MINI BRACETS DE GITANO AMB Thermomix®

#Postres y dulces 30 enero 2021

Molts diumenges m'agrada preparar postres especials per gaudir-los amb la meva família.


Avui et porto uns mini bracets de gitano amb els que podràs sorprendre als teus o, fins i tot, si tens un dinar i vols portar unes postres espectaculars, aquests bracets et faran quedar genial !!!



Ens posem mans a l'obra ??


Comencem amb la crema de cobertura, així mentre fem la resta es va refredant:



INGREDIENTS (16 mini bracets aprox.):

CREMA DE COBERTURA



  • 1 fulla de gelatina

  • 1 ou L

  • 50 g sucre

  • 5 g maizena

  • 1/2 culleradeta de vainilla líquida

  • Sucre morerno per empolvorar i cremar


PLANXA DE BESCUIT



  • 4 ous

  • 120 g de sucre

  • 170 g de farina

  • 2 culleradetes de llevat

  • 1 Pessic de sal

  • 60 g d'ametlles laminades picades


NATA MUNTADA:



  • 600 g de nata (mínim 35% matèria grassa)

  • 3 cullerades de sucre glas (al gust)


PROCEDIMENT:

Comencem amb la crema de cobertura, així mentre fem la resta, aquesta es va refredant


CREMA DE COBERTURA:



  1. Posa a hidratar la gelatina en aigua freda

  2. Posa en el got l'ou, el sucre, la maizena, l'aigua i la mitja culleradeta de vainilla líquida i programa 6 min / 90ºC / vel 4

  3. Afegeix la gelatina ben escorreguda i barreja 10 segons / vel 4. Acaba de barrejar amb l'espàtula i aboca la crema en una mànega pastissera o en un bol tapada amb paper film tocant a la crema perquè no faci crosta. Deixa refredar durant una hora més o menys.


PLANXA DE BESCUIT:



  1. Posa la papallona a les fulles, afegeix els ous i el sucre i programa 2 minuts / 37ºC / vel 4. Després programa 2 minuts / vel 4 perquè la massa quedi esponjosa.

  2. Incorpora la farina, el llevat i el pessic de sal i barreja 5 seg / vel 3. Afegeix les ametlles filetejades i barreja 5 seg / vel 3

  3. Aboca la barreja a la safata de forn folrada amb paper albal o paper d'enfornar. Estén amb l'espàtula amb una alçada de 1/2 cm.

  4. Introdueix la safata al forn preescalfat a 180 º C durant 10-15 minuts. No deixis que es cogui molt perquè no es trenqui al doblegar-la. Talla la massa en dos rectangles, empolvora un drap amb sucre i desemmotlla 1 part de la planxa a sobre. embolica-amb el drap i envolica el drap amb la planxa en paper albal. Repeteix el procés amb l'altra part de la planxa. Fica les planxes a la nevera 15 minuts. Renta el got.


NATA MUNTADA:



  1. Passa el got per aigua freda per refrescar-lo i eixuga'l. Posa la papallona a les ganivetes i afegeix 600g de nata per muntar (mínim 35% matèria grassa), afegeix el sucre glas i programa vel 3.5 sense temps. Estigues pendent del soroll, ja que quan la nata està muntada canvia. Sol trigar 1 min aproximadament en funció de la matèria grassa de la nata.

  2. Retira la papallona, ​​aboca la nata muntada en una màniga pastissera i reserva.


MUNTATGE


  1. Treu les planxes de la nevera.

  2. Treu el paper albal d'una de les planxes i desenrotlla la massa, emplena-la amb la nata muntada i torna a enrotllar (reserva). Repeteix el procés amb l'altra planxa.

  3. Amb un ganivet afilat fes les porcions de la mida que vulguis. (Jo els vaig fer de 8 cm aprox)

  4. Retira el paper film de la crema i barreja-la amb una cullera fins que quedi una crema homogènia.

  5. Posa una culleradeta a sobre de cada mini bracet i estén-la amb un pinzell fins a cobrir tota la superfície.

  6. Deixa'ls 10 minuts a la nevera o al congelador.

  7. Empolvora cada bracet amb sucre moreno i amb l'ajuda d'un bufador, crema'l fins que quedi torradet.

  8. Reserva a la nevera fins al moment de servir.


SUGGERIMENTS:



  • Pots decorar-los amb xocolata de cobertura per sobre.

  • Pots farcir-los del que més t'agradi: Crema de trufa, crema,...

  • Pots substituir la crema de cobertura per cobertura de xocolata o sucre glas.


T'animo a provar-los i espero que t'agradin tant com a nosaltres.


Moltes gràcies per llegir-me i si t'agrada el post, recorda deixar-me un like al final ;) ;) ;)


Fins aviat!!!