FIDEUÀ FÀCIL I RÀPIDA  

#Pastas y arroces 16 noviembre 2020

Entre setmana pot resultar complicat el temps de fer el menjar, moltes vegades anem super justos de temps!! Jo la veritat és que sempre acabo corrent com una desesperada !! Sort que dissabte em planifico tota la setmana al planificador de cookidoo i només he de seguir el que he marcat. Ara ja no podria viure sense aquesta aplicació !!! Em va tan bé!! Us la recomano, ja que a l'hora de fer la compra també estalvies bastant!!!


Avui entre una cosa i l'altra se m'ha anat el matí volant i quan m'he adonat em quedaven menys de 30 minuts per fer el menjar!! Amb tres petardets a casa sempre falta temps per fer coses i quan em poso, perdo l'oremus.


Doncs al final, he decidit preparar una fideuà ràpida i molt senzilla que ha quedat boníssima. M'ha tocat improvisar però ha estat un èxit rotund!! Ho hem acompanyat amb lactonesa que li ha donat el punt extra. 


Aquí et deixo la recepta perquè en un moment de dificultat puguis impressionar als teus en temps rècord!!




Necessitaràs:



  • 2 grans d'all

  • 180g de ceba vermella a quarts

  • 50g d'oli d'oliva verge extra

  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç

  • 1 culleradeta de julivert sec

  • 300 g de calamars a trossos

  • 50 grams de vi blanc

  • 1 culleradeta de colorant

  • 800g d'aigua

  • 1 cullerada de concentrat de peix o pastilla de peix

  • 200g de fideus fins (cabell d'àngel)

  • 100g de gambetes pelades descongelades

  • 1 culleradeta de sal


Procediment:



  1. Posa en el vas els alls, la ceba i l'oli. Triturar 4seg / vel4 i sofregeix 8min / 120ºC / velocitat cullera

  2. Afegeix el pebre vermell, el julivert, els calamars i el vi. Programa 13min / 100ºC / gir invers / velocitat cullera. Mentrestant, en una paella torra una mica els fideus amb una miqueta d'oli d'oliva.

  3. Afegeix al got el colorant, l'aigua, el concentrat o pastilla de peix, la culleradeta de sal i programa 3min / 100ºC / gir invers / velocitat cullera.

  4. Afegeix els fideus i les gambetes i programa 10min / 100ºC / gir invers / velocitat cullera.

  5. Aboca en una font, deixa reposar uns minuts i serveix.


*Al pas 4 pots posar només 5 minuts i acabar-la en la paella a foc fort, fins que s'evapori tot el brou i quedi més seca 


Si tens qualsevol dubte sobre la recepta o qualsevol consulta no dubtis a preguntar, et respondré encantada!!


Espero que t'animis a provar-la i que t'agradi!!


Fins aviat!!


Si t'ha agradat aquesta publicació no oblidis donar-li al Like al final ;-)