CUINA EN NIVELLS: TRAIENT EL MÀXIM PARTIT AL NOSTRE Thermomix®

#Cocción en varoma 22 noviembre 2020

Si hi ha alguna cosa que realment em super fascina de Thermomix® , és la possibilitat de cuinar a quatre altures alhora!! Sí, sí a quatreeeee!!


Això si que és treure-li partit al temps i al Thermomix® , sens dubte.A més considero important remarcar el gust !!


Com ja sabem, la cocció a vapor realça els delicats sabors dels aliments com el peix, però has provat el magret d'ànec, o els flams de formatge de cabra, per exemple?


Quan ho facis descobriràs que el vapor potència tota una gamma de sabors, del més subtil al més potent.


Cal tenir en compte també que, cuinant al vapor, conservem molts dels nutrients dels aliments i utilitzem menys greixos. La cuina al vapor és ideal no només per preparar peix, sinó també nutritius cereals, carn i fruita.


Pel que fa a textura, el pa i el pa de pessic al vapor tenen una molla increïblement suau i tendra. La lasanya feta al vapor ofereix una alternativa cremosa i sucosa de la seva versió tradicional.


Al cuinar receptes al vas que generin vapor, com una sopa, un estofat o una salsa, pots posar ingredients al cistell i / o varoma per cuinar-los i aprofitar així les altures. 


Fes una volta per www.cookidoo.es i descobreix els increïbles menús que podràs elaborar amb les quatre altures de cocció que t'ofereix Thermomix® , agafa idees i atreveix-te a experimentar amb els productes que més t'agradin !!! 


Aqui et deixo alguns menús i plats que m'han agradat de cookidoo i que t'ajudaran a amortitzar a l'màxim el teu temps i la teva Thermomix® !!!!!Espero que t'agradin i que les provis a fer!!!


Si tens algun dubte contacta'm i t'ajudaré encantada!!