ARRÒS CREMÓS AMB POLLASTRE I VERDURES

#Pastas y arroces 12 noviembre 2020

Una de les moltes coses que em fascinen de Thermomix® és com queda el punt de l'arròs. El facis com ho facis sempre queda perfecte!!!




Avui vull compartir amb vosaltres el primer arròs que vaig fer quan em va arribar el Thermomix® . Ho fem moltes vegades a casa i sempre triomfa!


A més ara amb el nou Thermomix® Friend podràs doblar les quantitats! 


Ens posem mans a l'obra?


Per preparar aquest arròs per 4 raccions necessitarem:



  • 1-2 dents d'all

  • 100g de ceba en trossos de 2-3 cm

  • 50g de pebrot vermell en trossos de 2-3 cm

  • 50g de pebrot verd en trossos de 2-3 cm

  • 50g d'oli d'oliva

  • 300g de contramuslo de pollastre  sense pell ni os en trossos de 2-3 cm

  • 200g d'arròs de gra rodó

  • 1 pastilla de brou de pollastre

  • 1 cullerada de pebre vermell

  • 1 culleradeta de sal

  • 650g d'aigua

  • 1/4 culleradeta de colorant alimentari

  • 100g de carbassó a daus d'1 cm

  • 100g de xampinyons a quarts


Procediment:



  1. Posa al vas l'all i pica 2seg / vel7

  2. Afegeix la ceba, el pebrot vermell, el verd i l'oli. Col·loca la reixa antiesquitxades sobre la tapa i inicia alta temperatura (només disponible en cuina guiada, si ho fas manual o Tm5: 9min / 120°C / gir invers / Velocitat cullera). Després, barreja bé amb l'espàtula, col·loca el cubilet a la tapa i trosseja 6seg / vel4 (Si vols que la verdura quedi gairebé invisible 8seg / vel6)

  3.  Incorpora el pollastre i sofregeix 3min / 120ºC / gir invers / velocitat cullera

  4.  Afegeix l'arròs, la pastilla de brou, el pebre vermell, el colorant, la sal i l'aigua. Situa el recipient Varoma en la seva posició amb el carbassó i els xampinyons i programa 15min / varoma / gir invers / velocitat cullera. Retira el Varoma (ull, obre cap al costat oposat a tu per no cremar-te) i posa les verdures en una font. Aboca l'arròs i barreja suaument amb l'espàtula. Deixa reposar 5 minuts i ... a gaudir-lo!!!!


T'animo a provar-lo i que m'expliquis que t'ha semblat!!!


*Si has de fer quantitats diferents no modifiquis els temps de cocció, només les quantitats!


Aquesta recepta la teniu disponible en cuina guiada a www.cookidoo.es


Ens tornem a llegir aviat!! Salut