Blog de MÓNICA NORTE GONZÁLEZ

PA DE PAGÈS AMB Thermomix®

#Masas, panes y repostería 24 febrero 2021

PA DE PAGÈS AMB Thermomix®

Por Mónica Norte González | Lleida

Molt bon i assolellat dia!!M'encanta l'olor del pa acabat de fer i com ja saps m'encanten les masses, són una debilitat per a mi!!!!A casa ens encanta el pa i normalment mengem, però aquest que et porto avui, ha estat vist i no vist, ens ha encantat!...

MINI BRACETS DE GITANO AMB Thermomix®

#Postres y dulces 30 enero 2021

MINI BRACETS DE GITANO AMB Thermomix®

Por Mónica Norte González | Lleida

Molts diumenges m'agrada preparar postres especials per gaudir-los amb la meva família.Avui et porto uns mini bracets de gitano amb els que podràs sorprendre als teus o, fins i tot, si tens un dinar i vols portar unes postres espectaculars, aquests b...

MINI MAGDALENES ESPECTACULARS AMB Thermomix®

#Postres y dulces 19 enero 2021

MINI MAGDALENES ESPECTACULARS AMB Thermomix®

Por Mónica Norte González | Lleida

M'encanta l'olor de les magdalenes recent fetes, em recorda tant a quan era petita ...Quants records i quina nostàlgiaaaa ...Avui et porto la recepta d'unes mini magdalenes increïbles que t'enamoraran, i no parlem als petits de casa!!!! Són un autènt...

#Masas, panes y repostería 18 enero 2021

PANETS DE CEBA AMB Thermomix®

Por Mónica Norte González | Lleida

Una de les meves passions, sens dubte, són les masses ... m'encanta fer masses i provar a fer de tot tipus ... Busco sempre molta informació, receptes, processos de fermentació, ... Un dia trastejant per la blogosfera vaig trobar aquests pa...

PANETS DE CEBA AMB Thermomix®