advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Clara Gili Valles

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

Comprar Thermomix®

RECEPTA PER FER AMB NENS. PIZZA CASOLANA

01 August 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:45:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

01 August 2023

ELS DIVENDRES A CASA TOCA PIZZA!


ENSENYA ALS PETITS DE CASA QUE TAMBÉ EXISTEIX LA VERSIÓ DE PIZZA SALUDABLE. FETA A CASA SENSE CONSERVANTS, NOMÉS FARINA, AIGUA, LLEVAT, OLI I SAL.


UN COP REPOSADA LA MASSA, COMENÇA LA IMAGINACIÓ. CADASCÚ QUE FACI LA SEVA PIZZA AMB LA FORMA QUE VULGUI, I QUE HI AFEGEIXI ELS TÒPPINGS QUE MÉS LI AGRADIN.


AQUEST ESTIU, LES PIZZES DEL DIVENDRES ES CONVERTIRAN EN UNA DIVERTIDA TARDA A LA CUINA.

icon-list

Ingredientes

  • 30 G D'OLI D'OLIVA
  • 220 G D'AIGUA A TEMPERATURA AMBIENT
  • 20 G DE LLEVAT FRESC (O BÉ 8 G DE LLEVAT DE FORNER DESHIDRATAT EN POLS)
  • 400 G DE FARINA DE FORÇA
  • 1 CULLERADETA DE SAL
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

PINTEU AMB OLI UN BOL GRAN I RESERVEU

2 Paso

POSEU AL VAS 220 G D'AIGUA I EL LLEVAT PREMSAT I BARREGEU 20 SEGONS/VEL 2.

3 Paso

AFEGIU 400 G DE FARINA DE FORÇA,  30 G D'OLI I 1 CULLERADETA DE SAL

AMASSEU 2 MINUTS 

4 Paso

RETIREU LA MASSA DEL GOT, DONAU-LI FORMA DE BOLA I POSEU-LA EN EL BOL RESERVAT.

5 Paso

DEIXEU-LA REPOSAR 1 HORA TAPADA AMB FILM TRANSPARENT

6 Paso

DIVIDIU LA MASSA EN 4 BOLES I ESTIREU-LES AMB EL CORRÓ. DONAU-LOS LA FORMA QUE MÉS US AGRADI I AFEGIU ELS CONDIMENTS DESITJATS

7 Paso

POSEU AL DAMUNT FORMATGE RATLLAT I ENFORNEU 25 MINUTS A 230º (AMB EL FORNA PREESCALFAT)

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración