advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Clara Gili Valles

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

RECEPTA PER FER AMB NENS. ARRÒS A LA CUBANA

01 August 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:00:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

01 August 2023
Categoría:

EL CLÀSSIC ARRÒS A LA CUBANA.


UN FLAMET D'ARRÒS, UNA CULLERADA DE TOMÀQUET CASOLÀ, UN OU I PLÀTAN.


AQUESTA VERSIÓ SENSE FREGITS US SORPRENDRÀ, MOLT MÉS LLEUGEERA PERÒ IGUAL DE DELICIOSA.

icon-list

Ingredientes

  • 50 G D'OLI D'OLIVA
  • 2 GRANS D'ALL
  • 300 G D'ARRÒS RODÓ
  • 3 CULLERADES DE SALSA DE SOJA O TAMARI
  • 2 CULLERADES DE CARAMEL LÍQUID
  • 1000 G D'AIGUA
  • 1 CULLERADETA DE SAL O CONCENTRAT DE VERDURES
  • 4 PLÀTANS
  • 4 OUS
  • 800 G DE TOMÀQUET TRITURAT EN CONSERVA
  • 50 G D'OLI D'OLIVA
  • 1 CULLERADETA DE SUCRE
  • 1 CULLERADETA DE SAL
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

ARRÒS BLANC

POSEU 50 G D'OLI I 2 GRANS D'ALL AL VAS I SOFREGIU 2 MINUTS/120 °C/VEL 1.

2 Paso

INTRODUIU EL CISTELLET AMB 300 G ARRÒS.

AFEGEIU UNA MICA DE SAL I 1000 G D'AIGUA I PROGRAMEU 20 MINUTS/100 °C/VEL 4. 

3 Paso

UN COP ACABI, AMB L'ESPÀTULA RETIREU EL CISTELLET I RESERVEU L'ARRÒS EN UNA SAFATA PERQUÈ ES REFREDI.

4 Paso

TOMÀQUET FREGIT, PLÀTANS I OUS MOLLET

BARREGEUI EN UN BOL PETIT 3 CULLERADES DE SALSA DE SOJA I 2 CULLERADES DE CARAMEL LÍQUID.

AMB UN PINZELL DE CUINA, PINTEU ELS PLÀTANS PELATS I TALLATS PER LA MEITAT.

EMBOLIQUEU-LOS AMB FILM TRANSPARENT I COL·LOQUEU-LOS DINS EL VAROMA.

5 Paso

TALLEU UN QUADRAT DE FILM TRANSPARENT, PINTEU-LO AMB OLI I POSEU-LO DINS EL CUBILET.

TRENQUI UN OU DINS, AFEGIU SAL I PEBRE I TANQUE-LO FORMANT UN SAQUET.

POSEU-LO LA SAFATA VAROMA, REPETIU L'OPERACIÓ AMB ELS ALTRES OUS I RESERVEU.

6 Paso

POSEU EN EL GOT EL TOMÀQUET TRITURAT, L'OLI, EL SUCRE I 1 CULLERADETA DE SAL.

POSEU EL VAROMA (SENSE LA SAFATA!) A LA SEVA POSICIÓ I PROGRAMEU 18 MINUTS/VAROMA/VEL 2. 

SEGUIU AMB LA RECEPTA

7 Paso

MESNTRESTANT, A CADA PLAT MUNTEU UN FLAMET D'ARRÒS.

PINTEU AMB OLI D'OLIVA UN BOL PETIT O FLAMERA, OMPLIU-LO D'ARRÒS I APRETEU BÉ AMB UNA CULLERA PERQUÈ AGAFI LA FORMA.

GIREU-LO CAP PER AVALL SOBRE EL PLAT I SACSEGEU FINS QUE EL FLAMET ES DESENGANXI

8 Paso

DESTAPEU EL VAROMA AMB COMPTE I COL·LOQUEU LA SAFATA AMB ELS OUS. TORNEU A TAPAR.

PROGRAMEU 7 MINUTS/VAROMA/VEL 2

9 Paso

POSEU 2 CULLERADES DE TOMÀQUET SOBRE CADA FLAMET D'ARRÒS, UN OU MOLLET AL DAMUNT I GUARNIU AMB DUES MEITATS DE PLÀTAN CARAMEL·LITZAT

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
01 August 2023
icon-print-2