Thermomix® Lleida

Clara Gili Valles

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

BESCUIT DE POMA SENSE LLEVAT

13 mayo 2020
13 mayo 2020

Bon dia,


avui us porto una recepta molt cuinada amb Thermomix® , i a la que li dono un toc diferent , per a fer-la més saludable i digestiva. Canviant la farina per una d'integral, el sucre per panela o similar i enlloc de llevat, utilitzarem l'"aquafava" que és el suc dels cigrons cuits, com a llevat. Espero que us agradi.


Ingredients :


• 3 ous


• 130grs mantega


• 100gr. de panela-sucre de coco


• 200grs farina d’espelta integral (podríem canviar per una altra)


• 4 pomes, tallades a quarts i hi fem tallets a cada quart, sense acabar de tallar.


• 1 pot de cigrons d’uns 400grs eco o bé bullits per nosaltres


• 30 grs de beguda vegetal


• Una miqueta de sal


Utensilis:


• 1 motlle d’uns 24 cm de diàmetre


• papallona



PREPARACIÓ:



1. Preescalfem el forn a 180, dalt i baix.


2. Preparem un bol i disposem el cistellet a dins, posem el cigrons dins el cistellet, d’aquesta manera, recollirem el seu suc.


3. Posarem, dins del got, la mantega, els ous , la panela, la farina , la beguda vegetal i la miqueta de sal.


4. Barrejarem 20seg/vel6 . Posem la barreja en un bol gran i reservem


5. Netejarem el vas, i l’assequem.


6. Posem la papallona i hi afegim el suc dels cigrons.


7. Muntem a punt de neu, 2 min/vel4. Normalment amb aquest temps, és suficient. Podem anar mirant que tingui textura com les clares muntades.


8. Retirem la papallona i anem afegint l’espuma a la barreja reservada, amb l’espàtula i moviments envoltants fins que estigui tot integrat.


9. Posarem la barreja en un motlle, prèviament folrat amb paper de forn, i posarem a sobre els quarts de poma que hem reservat.


10. Enfornarem 40 min, depenent de les pomes i de l’humit que el vegem, hi posarem 10 min més.

Solicita demostración