Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

CREMA CATALANA SENSE LLET AMB Thermomix® . LLEIDA

30 June 2018
30 June 2018
Categoría:



Aquesta crema l’ he fet especialment sense utilitzar làctics, ni midó de panís. És una crema alternativa que si en traiem la pell de llimona serà apta per a totes les persones que estiguin seguint una dieta baixa en histamina.


Per endolcir he escollit aquestes opcions per mantenir el color groc del rovell i típic de la crema. Amb l’avantatge que el sucre de bedoll , tot i no haver d’ abusar en el seu ús, és apte per persones diabètiques pel seu índex glucèmies molt baix, evita la proliferació de bacteris bucals i serveix d’ aliment per la flora intestinal.


La podrem utilitzar directament com a postres espolsant amb canyella o sense res. Desitjo que us agradi!


Ingredients:


30 g de Kuzú (40 g per crema pastissera)


500 g de beguda de civada sense gluten


40 g de sucre de bedoll (xilitol) o agave


5 rovells d’ ou


1 pessic de sal


1 pell de llimona (només la part groga)


1 bastó de canyella



Elaboració:


1.Col•loquem la PAPALLONA a les ganivetes, posem el Kuzú i 200 g de beguda de civada dins el vas i barregem 20 seg/vel 3.


2.Afegim els 300 g de beguda restants, els rovells, el sucre de bedoll, la sal i tornem a barrejar 15 seg/vel 3 i ½ .


3.Afegim la canyella i la pell de llimona i programem 8 min/100º/vel 2.


4.Si passat el temps veiem que te escuma tornem a programar 2 min/1001/vel 2, si no té escuma remenem 2 min/vel 2.


5.Enretirem la canyella i la pell de llimona i aboquem a les cassoletes o en recipient, deixem refredar completament i podem espolsar amb canyella en pols.


Nota: podem fer el doble de quantitat nomes canviant el temps de cocció a 11 min/100º/vel 2.


Solicita demostración
30 June 2018