CREMA CATALANA SENSE LLET AMB Thermomix® . LLEIDA

#Dietas especiales 30 junio 2018



Aquesta crema l’ he fet especialment sense utilitzar làctics, ni midó de panís. És una crema alternativa que si en traiem la pell de llimona serà apta per a totes les persones que estiguin seguint una dieta baixa en histamina.


Per endolcir he escollit aquestes opcions per mantenir el color groc del rovell i típic de la crema. Amb l’avantatge que el sucre de bedoll , tot i no haver d’ abusar en el seu ús, és apte per persones diabètiques pel seu índex glucèmies molt baix, evita la proliferació de bacteris bucals i serveix d’ aliment per la flora intestinal.


La podrem utilitzar directament com a postres espolsant amb canyella o sense res. Desitjo que us agradi!


Ingredients:


30 g de Kuzú (40 g per crema pastissera)


500 g de beguda de civada sense gluten


40 g de sucre de bedoll (xilitol) o agave


5 rovells d’ ou


1 pessic de sal


1 pell de llimona (només la part groga)


1 bastó de canyella



Elaboració:


1.Col•loquem la PAPALLONA a les ganivetes, posem el Kuzú i 200 g de beguda de civada dins el vas i barregem 20 seg/vel 3.


2.Afegim els 300 g de beguda restants, els rovells, el sucre de bedoll, la sal i tornem a barrejar 15 seg/vel 3 i ½ .


3.Afegim la canyella i la pell de llimona i programem 8 min/100º/vel 2.


4.Si passat el temps veiem que te escuma tornem a programar 2 min/1001/vel 2, si no té escuma remenem 2 min/vel 2.


5.Enretirem la canyella i la pell de llimona i aboquem a les cassoletes o en recipient, deixem refredar completament i podem espolsar amb canyella en pols.


Nota: podem fer el doble de quantitat nomes canviant el temps de cocció a 11 min/100º/vel 2.