advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

PASTíS D' APROFITAMENT AMB Thermomix®

17 February 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:45:00 mins

icon-persons Ración para 6 personas

17 February 2023

Has fet brou i tens carn que no saps que fer-ne, t’ ha sobrat unes llenties, tens un salmó a la nevera de fa dos dies, ... Si tens sobres a la nevera, amb aquesta recepta senzilla vull ajudar-te a utilitzar-les.


Aprofito per dir-te que és molt millor fer la farina d’ ametlles i ratllar el formatge tu mateixa, t’ assegures del que hi has posat i no et portarà molt més temps.


Per trossejar grollerament la carn o peix podem programar 3-4 seg/vel 5


Si voleu fer-la guiada, la trobareu a www.cookidoo.es en portuguès amb el nom “Empada de aproveitamentos”.


I és sense gluten. Bon profit!

icon-list

Ingredientes

  • 100 g d’ ametlles blanques
  • 250 g d’ aprofitament trossejat grollerament
  • 100 g de formatge
  • 3 ous grans o 4 de petits
  • 100 g de nata (de vaca o vegetal)
  • 10 g d’ oli d’ oliva verge extra
  • ½ culleradeta de sal
  • 1 cullerada de julivert trossejat
  • ½ culleradeta d’ orenga
  • 1 pessic de pebre molt
  • 2 culleradetes de llevat de pastisseria
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posem les ametlles dins el vas i programem 10 seg/vel 7. Reservem.

2 Paso

Posem el formatge dins el vas i programem 5 seg/vel 7. Reservem.

3 Paso

Posem dins el vas els ous, l’ oli, la nata i programem 1 min/vel 3.

4 Paso

Afegim la farina d’ ametlla reservada, el llevat, la sal, el julivert, l’ orenga i el pebre i programem 1 min/vel 3.

5 Paso

Aboquem la meitat de la barreja al motlle que tenim preparat, hi posem l’ aprofitament que tinguem, ho cobrim amb la massa restant i repartim el formatge ratllat per damunt. 

6 Paso

Posem al forn uns 35 minuts. Per assegurar-nos que està cuit, inserim una broqueta, si surt seca ja estarà cuit. Servim.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración