advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

PA SENSE GLUTEN AMB COMBINACIONS DE FARINES NATURALS FETES AMB Thermomix®

30 April 2019
30 April 2019


Avui publico una recepta que m’ha passat una amiga que fa temps que és fa ella el pa sense gluten. 


M’agrada aquesta recepta per què es pot fer amb aliments totalment naturals.


Fer-nos les propies farines de diferents cereals és una de les funcions que pots fer amb el Thermomix® , en la següent recepta he barrejat farina de cigró, d’arròs i de blat sarraí.


Aquí teniu el procés:




  1. Primer cal fer les farines: *250gr de blat sarraí a dins el vas del Thermomix® i polveritzem 1minut/V. 5-10* Reservem, 150gr d’arròs a dins el vas del Thermomix® i polveritzem 1minut/V.5-10* Reservem, 50gr de cigrò sec  a dins el vas del Thermomix® i polveritzem 1minut/V. 5-10* Reservem.

  2. Posem dins el vas del Thermomix® 500gr d’aigua i 25gr de llevat fresc i calentem 1minut/T.37ºC/V.1 

  3. Afegim dintre el vas les farines previament elaborades, 10gr de Psyllium, una cullerada de sal, i 20gr d’oli i ho barregem tot uns 30segons/V.6  , i desprès 2minuts/ V. Espiga .


  4. Una vegada acabat l’amassat, retirem la massa dins un motlle (tipus cake de silicona) i la deixem reposar una hora aproximadament i després ho posem dins el forn uns 40 minuts a 200ºC  


Us aconsello molt provar-lo i espero que us agradadi tant com a mi.


Feliç dia. 

Solicita demostración