advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

PA AMB FARINA INTEGRAL I D’ESPELTA FET AMB Thermomix®

06 February 2018
06 February 2018

Avui m’he decidit provar el “Pa amb farina d’espelta”, he de dir que finalment he barrejat dos tipus de farines: farina integral i farina d’espelta, i el resultat ha estat boníssim.


He seguit la recepta del Pa amb massa mare del llibre bàsic de receptes que porta la màquina i el cook key. L’unica variació que hi ha és a les quantitats de farines. Us deixo aquí mateix la recepta per a que la pugueu provar:


INGREDIENTS MASSA MARE:



  • 50gr d’aigua

  • 5gr de llevat fresc

  • 1 cullerada de sucre

  • 80gr de farina integral


INGREDIENTS PA:



  • 300gr d’aigua

  • 20gr de llevat fresc 

  • 200gr de farina integral

  • 300gr de farina d’espelta

  • 2 cullerades de sal


PREPARACIÓ DE LA RECEPTA:



  1. Posar al vas tots els ingredients de la massa mare i barrejar-los 15seg/V.4

  2. Retirar la barreja i fer una bola. Posar la bola dins un bol gran amb aigua tèbia i esperar a que la bola floti (aprox 15 min)

  3. Posar la massa mare dins el vas del Thermomix® , i afegir-hi tots els ingredients del pa (introduïts amb el mateix ordre que es presenten), i amassar-ho tot, sense posar el cubilet a al tapa, duarnt 5min.

  4. Retirar la massa en un bol untat amb oli, tapar-ho amb film o amb un drap i deixar-ho reposar dues hores aprox.

  5. Donar-li la forma que vulguem al pa i deixar mitja hora mes de repòs.

  6. Amb el forna calen a 220ºC itroduïr el pa durant 20 min, després baixar la temperatura a 190ºC i coure el pa 20 min més.


Deixar refredar i llest !!!


Cal dir que la temperatura i els temps del forn son aproximats, i que cada forn treballa diferent, i a vegades pot haver-hi variacions en aquests aspecte. 


Moltes gràcies, espero que disfruteu d’aquest pa !

Solicita demostración