advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

2 RECEPTES DE PANADONS D'ESPINACS: UNA AMB FARINA DE BLAT I UNA ALTRA SENSE GLUTEN

20 March 2020
20 March 2020

Avui  ja fa una setmana que estem confinats a casa, la nostra feina ha fet un gir de 180Graus... i hem d'intentar oferir el nostre producte i assessorament a distància, com moltes moltes altres feines. 


La veritat és que veig la gent molt activa a la cuina, ja sigui mitjançant instagram, youtube, facebook, whatsapp, etc.... i gràcies a les aportacions per part de diferents clients avui, a part de publicar la recepta dels panadons amb farina de blat, també la faré amb farina sense gluten -recepta facilitada per la Sonia Vallverdú de Verdú-.




EN PRIMER LLOC EXPLICO LA DE LA SONIA ( SENSE GLUTEN), el farciment de dins podeu fer-lo seguint la recepta dels Panadons amb Farina de Blat:


INGREDIENTS:



  • 250gr farina Schar pan

  • 2 ous grans

  • 5 cullerades oli oliva

  • 5 cullerades aigua o cervesa sense gluten

  • 1 mica de sal


PROCÈS:



  1. Posem tots els ingredients dins el vas, barregem 20seg/V.6 i acte seguit programem 4minuts /Funció Espiga

  2. Deixem reposar la massa uns 30minuts, i ja podrem fer el farciment.


I ARA EXPLICO ELS PANADONS AMB FARINA DE BLAT:


INGREDIENTES PER LA MASSA


    • 1 ou


    • 100gr de cervesa


    • 120gr d’oli d’oliva


    • 120gr d’aigua


    • 500gr. De farina


    • 1 pessic de sal


INGREDIENTES PEL FARCIMENT:


    • 500gr d’espinacs


    • 2 grans d’all


    • un polsim de panses


    • 25gr de pinyons


    • 40gr d’oli d’oliva


PREPARACIÓ DE LA MASSA:


    1. Poseu en el got l’ou, la cervesa, l’oli, l’aigua i la sal i ho barregem 2 seg/vel 3.


    2. Afegimla farina i barregem 20seg/V.6 i després amassem 1minut/Funció Espiga. Retirem aquesta massa i la deixem reposar 30 minuts dins un recipient tapat i a la nevera.


PREPARACIÓ DEL FARCIMENT (per a 500gr d’espinacs):


    3. Posem l’oli dins el vas i calentem 2min/T.120ºC/V1


    4. Hi afegim els alls, trossegem 2seg/V.7 , baixem totes les restes d’all cap al fons del vas i sofregim 2 min/T.120ºC/V.1


    5. Afegim les panses, els pinyons i tornem a sofregir 2 min/T.120ºC/V.1.


    6. Afegim 250gr d’espinacs i courem 3min/T.120ºC/Gir Invers/V. Cullera, ara hi afegim els 250gr d’espinacs restants i courem 4min/T.120ºC/Gir Invers/V.Cullera


    7. Pre-escalfem el forn a 200ºC


    8. Anem fent porcions i estirant amb el rodet, omplim amb el farciment i tancarem. Pinzellarem per sobre amb una mica d’oli i coure al forn uns 20min.


Desitjo que disfruteu fent-los i us agradin tant com a nosaltres !!!


Feliç dia. 

Solicita demostración