LEONOR REIG
LEONOR REIG
Agente Comercial
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a t...

Delegación Lleida

Dirección
AVDA. PÍO XII Nº 5 - 25003
Teléfono
973 262 422

Mapa no disponible

Suscríbete a la newsletter de Thermomix>
Te mantendremos informado de nuestras noticias.

Últimas noticias

Desde el pasado enero en la delegación de Lleida podemos decir que, en cierta manera, por fin somos una delegación. En la avenida PIUS XII núm.5 podréis encontrar todos los servicios que ofrecemos...

Últimas noticias de LEONOR REIG

Amanida de primavera amb thermomix©
LEONOR REIG

LEONOR REIG

Agente oficial
  Esclat de colors, esclat de sabors que criden primavera!! Aquesta recepta vol ser una interpretació d’una amanida que vam poder provar a Bali envoltats d’una cultura que enamora..   INGREDIENTS Talls  de salmó fumat Flors de formatge tête de moine 1 carbassó 1 pastanaga Gerds Flors comestibles   PREPARACIÓ 1-Preparem les pastanagues i el carbassó i amb un pelador en fem unes ...
Salsa de calçots - thermomix©
LEONOR REIG

LEONOR REIG

Agente oficial
  Què millor que compartir un  bon dinar amb una colla d’amics? Aquest diumenge hem fet la calçotada a l’era i com no podia ser d'una altra manera, he preparat la salsa dels calçots. Voleu provar-la?   INGREDIENTS 100 g d’avellanes torrades 100 g d’ametlles torrades 1 pebrot escalivat 1 cabeça d’alls escalibats 1 tomata escalibada 2 nyores 1 llesca de pa torrada...
Panadons d'espinacs - thermomix®
LEONOR REIG

LEONOR REIG

Agente oficial
Tot a la cuina és un mon de sensacions una sinfonia de sentiments i emocions que t’envolten i de vegades et transporten en el temps. L’olor dels panadons em fa reviure la infantesa, en aquells dies previs a la setmana santa en que ens reuniem tota la família a la cuina per elaborar-los abans de dur-los a coure al forn de llenya del poble. A continuació us presento dos tipus de masses, la tradicional, la de tota la vida i una adaptació de la recepta de massa cruixent de la Tere Jov...
Descobrint el rap: menú de mar
LEONOR REIG

LEONOR REIG

Agente oficial
  Aquesta és una recepta que pretén evocar l'olor de sal i l'aire humit de la costa a tots aquells que, com jo, ens agrada gaudir de tot el sabor i l'aroma que ens ofereix el Mediterrani. Espero que t'agradi!   INGREDIENTS: Crema de rap i gambes: 500 g de gambes sense pelar. 500 g de rap 900 g d'aigua 1 porro (només la part blanca) tallat a rodantxes 1 pastanaga trocejada 1 ceba mitjana a quarts 4 alls 50...