MONTSE GRANOLLERS
MONTSE GRANOLLERS
Agente Comercial

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE THERMOMIX®. Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també invitacio...

Delegación Lleida

Dirección
AVDA. PÍO XII Nº 5 - 25003
Teléfono
973 262 422

Mapa no disponible

Suscríbete a la newsletter de Thermomix>
Te mantendremos informado de nuestras noticias.

Últimas noticias

Desde el pasado enero en la delegación de Lleida podemos decir que, en cierta manera, por fin somos una delegación. En la avenida PIUS XII núm.5 podréis encontrar todos los servicios que ofrecemos...

Últimas noticias de MONTSE GRANOLLERS

Jornada de portes obertes thermomix lleida
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
En motiu de que a Thermomix Lleida ja tenim formalitzada la delegació com a tal, tot l'equip d'agents comercials i Teams Leaders, hem organitzat dues jornades de PORTES OBERTES per a tothom, on també es faràn en diferents sessions un "show cooking", on podreu veure el funcionament del nou TM-5 i també amb el cook key (en el fitxer adjunt podreu veure-hi els horaris). Vine els propers dies 16 i 17 de Febrer a visitar la teva Delegació de Thermomix® de L...
Sopa de kale
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
Aquí deixo la recepta de la sopa de Kale, extreta de la revista Nº99 de Thermomix®. Realment una verdura molt nutritiva i molt molt gustosa. He de dir que la recepta original porta un cruixent de Bacon, que segurament deu de ser bonissim...., però nosaltres avui ens l'hem estalviat....., portem massa excessos. Aquí va els ingredients: 120gr. de porro 100gr. de ceba 30gr. oli oliva 150gr. de patata tallada a trossos 30...
Preparem dolços?
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
  Per a tots els gustos, de tots els colors, textures i sabors. Vénen de gust en qualsevol moment; entre hores o després dels àpats. Animen i alegren. Aquests suggeriments culinàris, que tant agraden, es van començar a elaborar fa 5.000 anys A.C, amb la mel com a únic ingredient per endolcir. Des de llavors són múltiples les tècniques i accessoris que s'han creat per innovar i evolucionar en l'àmbit de la pastisseria i la rebosteria. Cada vegada més, cuinar dolços a...
Mercadillo solidario
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
Thermomix® inicia una Campanya Solidària amb el Banc d'Aliments d'Espanya. Ara podreu comprar llibres de receptes Thermomix® a un preu mínim de 10€. Tots els llibres seràn en format paper ja que són edicions publicades en els models de Thermomix® anteriors al TM-5. Tots els diners acumulats durant la campanya s'entregaràn a la FEDERACIÓ ESPANYOLA DEL BANC D'ALIMENTS. Aquesta campanya s'inicia el dilluns dia 07/11/16 i finalitzarà el dia 26/12/16...
Samfaina
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
Ja fa dies que hem pregunteu com es fa la samfaina amb Thermomix®, i hem dieu: "no el pisto del llibre bàsic que porta el Thermomix®, jo ho vull fer amb albergínia en comptes de carabassó". El que passa és, que si fem el "pisto" i en comptes de posar-hi carabassó hi posem albergínia, aquesta es desfà una mica a dins el vas  i no ens agrada com queda. Doncs avui només us en donaré un petit truc: Seguirem les mateixes instruccions del "pisto" ( que tot@s t...
Una recepta de diumenge......., fàcil fàcil.
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
Avui us presento una recepta d'aquelles que quedes be, mooooooolt be.........., per dies festius amb familia.........,  amb invitats....., etc..... Un "Combinat de Peix" ( Zarzuela), tot fet amb Thermomix®. Aquí us deixo la recepta: INGREDIENTS: 1 sepia 2 calamars 2 rodanxes de lluç 2 rodanxes de rap 6 gambes 6 gambes rojes 6 musclos 300 g de xirles 2 alls 150 g de ceba 150 g de pebrot verd i vermell 150 de tomaquet natural 100 g de oli 1 cullerada de cafe de sa...
Melmelada de figa
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
Es temps de figues.......i també temps per fer conserves i preparar-nos pel fred. Doncs si em porten una caixa de figues, abans que es madurin massa decideixo fer-ne melmelada, com no, amb Thermomix®. Aquí us explico el procés: Primer he rentat les figues (ja que les he posat amb la pell) i he tret el tall i alguna que altra brutícia per la part de fora. Les he pesat dins el vas del thermomix®, (aproximadament uns 500gr ) A continuació hi he ...
Nova edició
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
Avui tenim una Nova Edició de Thermomix® per proposar-vos. Una Edició que ens farà sentir "COM A CASA", amb la novetat d'un nou llibre de receptes per a Thermomix...... i que podeu informar-vos-en a traves de la vostra agent comercial. Per tant, aquí us presento "L'EDCIÓ COM A CASA AMB THERMOMIX®", i que conté el següent:  El Nou TM-5  Nova edició del Llibre " Como e...
Ensaïmada
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
Avui us presento una recepta d'una bona clienta. La Lidia Torra, que està disfrutant del seu nou  TM-5 i l'he volgut compartir amb tot@s vosaltres. La veritat es que és una autèntica crack del Thermomix® i, en especial, el que més li agrada es fer pans, pastissos, ... és  a dir, masses de tot tipus. Per això, quan vaig veure la foto de l'ensaïmada, vaig demanar-li permís per publicar-la i poder-la compartir. I ella no només em va donar el seu permís, sin...
La cuina d'itàlia
MONTSE GRANOLLERS

MONTSE GRANOLLERS

Agente oficial
  Bon dia a tots/es. Ahir vam oferir en dos sessions, un de mati i un de tarda, el  taller de cuina italiana a la delegació de Thermomix® de Lleida. El taller va consistir en cuinar plats tradicionals italians com la foccacia, el rissotto,etc..., i també vam el·laborar la pasta fresca i el farcit. Amb aquests plats oferim el nou llibre de "Cuina Italiana" amb Thermomix®, tant en format  paper com en digital, i que només podem trobar dins la nova edició "LA NOSTRA...