advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

PA DE FAJOL AMB Thermomix® (SENSE GLUTEN)

08 February 2018
08 February 2018

Us animo a que proveu de fer aquest pa. Si no consumiu gluten, sigui pel motiu que sigui, o si voleu tastar un pa diferent és una alternativa excel·lent. Cal que tinguem consciència de la importància de reduir els aliments processats i fer-se un mateix el pa és una opció. El Thermomix® és de gran ajut per fer-nos els nostres propis processats. En cas d’ al·lèrgia hauríem d’ evitar comprar a granel per defugir de les contaminacions creuades. Desitjo que us agradi!


Ingredients:


460 g de fajol


1 paquet de llevat ecològic


20 g de Psyllium


120 g de pipes de gira-sol


40 g d’ oli d’ oliva verge extra


560 g d’ aigua


1 ½ culleradetes de sal marina


40 g de llavors de lli



Elaboració:


1.Torrem lleugerament les pipes de gira-sol i les deixem refredar


2.Posem el fajol al vas del Thermomix® i moldrem 1 minut a velocitat 5-10. Reservem


3.Posem les pipes al vas i programem 8 segons a velocitat 5-9. Les reservem junt amb la farina de fajol


4.Posem l’ aigua i l’ oli al vas i escalfem 1 ½ minuts, a 37º i velocitat 1


5.Afegim el llevat i barregem 3 segons a velocitat 3


6.Afegim al vas la farina i les pipes que teníem reservades, el Psyllium, la sal, el lli i amalgamem 1 minut a velocitat 6.


7.Ho aboquem en un motlle allargat (prèviament untat amb oli), ho deixem llevar unes 3 hores a resguard de corrents d’ aire i ho courem al forn a 190º (calor dalt i baix) durant 1 hora. Deixem refredar completament abans de consumir.


8.Conservar a la nevera embolicat en un drap de cotó.


Solicita demostración